T’escoltem!

L’Ametlla En Comú Podem es presentarà a les pròximes eleccions municipals de maig de 2023.


La nostra voluntat és clara: crear un projecte de poble per a la dècada vinent. Creiem que és el moment de superar les lògiques de curt termini, on l’objectiu sigui treure més o menys vots en unes eleccions. Hem de donar pas a un projecte amb altura de mires, que afronti sense titubejos els grans reptes de futur en sostenibilitat, urbanisme, seguretat, habitatge, igualtat, acció social, gent gran, joventut, educació, cultura, esports…

Com ho farem?
Ho volem fer amb tu, escoltant-te, dialogant i treballant conjuntament el model de poble del segle XXI que volem per a l’Ametlla del Vallès.
Per aquest motiu, estem realitzant un procés d’escolta per tal de recollir totes les teves inquietuds, propostes, necessitats o desitjos de millora. Aquest procés està obert tant a entitats, associacions, clubs com també a tu, veí o veïna de l’Ametlla que et preocupa el nostre poble.

Volem sumar idees i propostes que ens ajudin a dissenyar aquella Ametlla que sempre heu volgut i que mai ningú s’ha atrevit a fer. Som ambicioses i creiem que això no va de noms ni de sigles, això va de futur i de posar les bases per guanyar vida, drets i llibertat.

Com formar part del procés d’escolta?
Ens podreu trobar als carrers i als actes, però també ens podeu enviar propostes a les nostres xarxes socials o al nostre correu electrònic que trobareu a l’esquerra d’aquestes línies, o bé proposar-nos una trobada per poder-te escoltar, dialogar i arribar a acords.
Suma’t a dissenyar l’Ametlla del Vallès del futur!

Scroll al inicio