Qui som

L’Ametlla en Comú va néixer el 2015 com un projecte de sumes sobre la necessitat d’oferir una proposta de progrès, amb una clara vocació municipalista per l’Ametlla.
Als inicis van formar-hi part diferents partits com ICV, EUiA, Podem, Catalunya en Comú i Pirates a més de gent independent que sempre ha estat involucrada en el projecte al marge dels partits polítics, doncs aquesta és l’essència d’aquest espai polític.
Amb el temps aquest gruix de gent ha anat creixent i l’esperit municipalista de la candidatura s’ha fet palès. Avui som un grup cada cop més nombròs de veïns i veïnes de l’Ametlla que compartim la necessitat d’articular una candidatura:

 1. Progressista
  Som un projecte d’esquerres, ecologista i feminista amb una clara sensibilitat social, que defensa la sanitat pública i les escoles del nostre poble. Defensem la lluita pel benestar animal, interpel·lant a totes les entitats i institucions que hi puguin incidir.
 2. Integradora
  Som un projecte obert, divers i plural que acull i escolta a tothom, sense preguntar d’on vens ni quan fa que vius a l’Ametlla. Tothom té molt a dir i a sumar.
 3. Honesta
  Posem sense complexos el bé comú per sobre d’interessos partidistes i particulars.
 4. __
  Aquest espai és per a tu, perquè l’Ametlla del futur no es podrà fer sense la teva aportació.

Les persones que formen la nostra candidatura

Scroll al inicio